KY棋牌>网络教育>统考信息>网络远程教育统考练习题:大学英语B之词汇与语法部分

网络远程教育统考练习题:大学英语B之词汇与语法部分

来源:湖北专升本网 浏览次数:8 发布时间:2019-12-27 17:12
  • 面对网络远程教育的统考,很多考生们不免有点忐忑,别害怕,平时好好练习,考试时通过率会大大增加哟!下面,一起来看看网络远程教育统考大学英语B之词汇与语法B部分的练习题吧!

面对网络远程教育的统考,很多考生们不免有点忐忑,别害怕,平时好好练习,考试时通过率会大大增加哟!下面,我们就一起来看看网络远程教育统考大学英语B之词汇与语法B部分的练习题吧!

大学英语B之词汇与语法B练习题


1、I didn’t know what to do, but then an idea suddenly ________ to me.

A.appeared

B.happened

C.occurred

D.emerged

答案:C

2、A pair of spectacles ________ what I need at the moment.

A.is

B.are

C.has

D.have

答案:A

3、You had better ________ a doctor as soon as possible.

A.seeing

B.saw

C.see

D.seen

答案:C

4、- Do you want to wait?

- Five days ________ too long for me to wait.

A.was

B.were

C.is

D.are

答案:C

5、I fell and hurt myself while I ________ basketball yesterday.

A.was playing

B.am playing

C.play

D.played

答案:A

6、Don’t forget ________ the window before leaving the room.

A.to have closed

B.to close

C.having closed

D.closing

答案:B

7、The top of the Great Wall is ________ for five horses to go side by side.

A.wide

B.so wide

C.wide enough

D.enough wide

答案:C

8、It was well known that Thomas Edison _____ the electric lamp.

A.discovered

B.invented

C.found

D.developed

答案:B

9、We’ve missed the last bus. I’m afraid we have no ________ but to take a taxi.

A.way

B.choice

C.possibility

D.selection

答案:B

10、Nancy is considered to be ________ the other students in her class.

A.less intelligent

B.the most intelligent

C.intelligent as well

D.as intelligent as

答案:D

11、Australia is one of the few countries ____ people drive on the left of the road.

A.which

B.that

C.where

D.on which

答案:C

12、The higher the temperature, _____the liquid evaporates.

A.the faster

B.the more fast

C.the slower

D.the more slower

答案:A

13、____ you know, David has been well lately.

A.Which

B.As

C.What

D.When

答案:B

14、The harder you study, ____ you will learn.

A.much

B.many

C.the more

D.much more

答案:C

15、She wonders ____will happen to her private life in the future.

A.that

B.it

C.this

D.what

答案:D

大学英语B之词汇与语法B练习题

16、The grey building is the place where the workers live, and the white building is the place where the spare parts _____.

A.are producing

B.are produced

C.produced

D.being produced

答案:B

17、They got there an hour _____than the others.

A.early

B.much early

C.more early

D.earlier

答案:D

18、Sunday is the day ____ people usually don’t go to work.

A.when

B.which

C.in which

D.that

答案:A

19、We worked hard and completed the task _____.

A.in the time

B.on the time

C.ahead of time

D.before time

答案:C

20、I like the teacher _____classes are very interesting and creative.

A.which

B.who

C.whose

D.what

答案:C

21、When Lily came home at 5 p.m. yesterday, her mother _____dinner in the kitchen.

A.cooked

B.was cooking

C.cooks

D.has cooked

答案:B

22、I didn’t expect you to turn _____ at the meeting yesterday.

A.up

B.to

C.out

D.over

答案:A

23、The young lady coming over to us _____ our English teacher; the way she walks tells us that!

A.must be

B.can be

C.would be

D.could be

答案:A

24、Once environmental damage ______, it takes many years for the system to recover.

A.is to do

B.does

C.had done

D.is done

答案:D

25、Eggs, though rich in nourishments, have ______ of fat.

A.a large number

B.the large number

C.a large amount

D.the large amount

答案:C


相关文章推荐
文章评论
用户头像

用户姓名

推荐信息

information_second_img 湖北专升本网推广信息

内容查找

没有你要搜索的信息,试试专升本搜索