KY棋牌>网络教育>统考信息>网络远程教育统考《大学英语B》综合练习(一)第二部分

网络远程教育统考《大学英语B》综合练习(一)第二部分

来源:湖北专升本网 浏览次数:0 发布时间:2020-01-22 20:09
  • 有点怕统考考试?别担心,认真复习就会有好结果,下面小编给大家奉上大学英语B考试科目的综合练习题,大家一定要抽空做一做哦!

有点怕统考考试?别担心,认真复习就会有好结果,下面小编给大家奉上大学英语B考试科目的综合练习题,大家一定要抽空做一做哦!

网络远程教育统考《大学英语B》综合练习(一)第二部分

三、词汇与语法

16.We are glad that we finally managed to get into contact ________ them.

A.at

B.on

C.from

D.with

答案:D

17.He has been ______ for nearly three weeks after the death of his dear pet.

A.sad

B.satisfied

C.evil

D.joyful

答案:A

18.It was not ________ midnight that they discovered the children were not in their bedroom.

A.before

B.at

C.after

D.until  

答案:D

19.Mike is better than Peter _______swimming.

A.for

B.at

C.on

D.in

答案:B

20.I like the teacher _____classes are very interesting and creative.

A.which

B.who

C.whose

D.what

答案:C

完型填空

四、完型填空

If you were to begin a new job tomorrow, you would bring with you some basic strengths and weaknesses. Success or __21__ in your work would depend, to a great extent, __22__ your ability to use your strengths and weaknesses to the best advantage. Of the utmost importance is your attitude. A person __23__ begins a job convinced that he isn't going to like it or is sure that he is going to exhibit a weakness which can only hinder his success. On the other hand, a person who is secure in his belief that he is probably as capable __24__ doing the work as anyone else and who is willing to make a cheerful attempt at it possesses a certain strength of purpose. The chances are that he will do well. Having the most important skills for a particular job is strength. __25__ those skills is obviously a weakness. A bookkeeper who can't add and a carpenter who can't cut a straight line with a saw are hopeless cases.

21.

A.who

B.failure

C.on

D.Lacking

E.of

答案:B

22.

A.who

B.failure

C.on

D.Lacking

E.of

答案:C

23.

A.who

B.failure

C.on

D.Lacking

E.of

答案:A

24.

A.who

B.failure

C.on

D.Lacking

E.of

答案:E

25.

A.who

B.failure

C.on

D.Lacking

E.of

答案:D

五、英译汉

26.They questioned both men but neither of them could speak English.

答案:他们审问这两名男子,但这两个人都不会说英语。

27.I'm not an English major student.

答案:我不是英语专业的学生。

28.I looked for the book on the desk but it was nowhere.

答案:我在桌上找了那本书,但是那本书不在那儿。

29.I am writing this letter to complain about the service in your hotel.

答案:我写这封信的目的是要投诉你们旅馆的服务。

30.He didn't need to attend the meeting.

答案:他没必要参加那个会议。

31.Bill hit his car into a wall last night.

答案:昨晚比尔开车时车撞到了墙上。

相关文章推荐
文章评论
用户头像

用户姓名

推荐信息

information_second_img 湖北专升本网推广信息

内容查找

没有你要搜索的信息,试试专升本搜索