KY棋牌>网络教育>统考信息>网络远程教育统考《大学英语B》综合练习(二)第二部分

网络远程教育统考《大学英语B》综合练习(二)第二部分

来源:湖北专升本网 浏览次数:0 发布时间:2020-01-22 21:48
  • 有点怕统考考试?别担心,认真复习就会有好结果,下面小编给大家奉上大学英语B考试科目的综合练习题,大家一定要抽空做一做哦!

有点怕统考考试?别担心,认真复习就会有好结果,下面小编给大家奉上大学英语B考试科目的综合练习题,大家一定要抽空做一做哦!

网络远程教育统考《大学英语B》综合练习(二)第二部分

三、词汇与语法

16.Could you show me where the _______ shoes are?

A.Women

B.womens

C.woman

D.women's

答案:D

17.John succeeded _______ what he wanted.

A.to get     

B.to getting         

C.in getting          

D.and getting       

答案:C

18.It was not ________ midnight that they discovered the children were not in their bedroom.

A.before

B.at

C.after

D.until  

答案:D

19.The grey building is the place where the workers live, and the white building is the place where the spare parts _____.

A.are producing

B.are produced

C.produced

D.being produced

答案:B

20.The harder you study, ____ you will learn.

A.much

B.many

C.the more

D.much more

答案:C

网络远程教育统考《大学英语B》综合练习(二)第二部分

四、完型填空

Our school has a big library. It has many books on different subjects. Students can read books and newspapers in the __21__ room. They can also borrow books from the library. But they must __22__ them on time. If they lose books, they must pay for them. Miss Susan works in the library. She is very helpful and __23__ to the students.

One morning she was working at the desk when Amy hurried in. She told Miss Susan that she couldn't find the library book " Harry Potter "__24__. At that moment, Lucy came into the library with Amy's book. She found it in the classroom. Amy was very __25__. She thanked Lucy and said that she would be more careful from then on.

21.

A.reading

B.return

C.happy

D.anywhere

E.kind

答案:A

22.

A.reading

B.return

C.happy

D.anywhere

E.kind

答案:B

23.

A.reading

B.return

C.happy

D.anywhere

E.kind

答案:E

24.

A.reading

B.return

C.happy

D.anywhere

E.kind

答案:D

25.

A.reading

B.return

C.happy

D.anywhere

E.kind

答案:C

五、英译汉

26.We are from mainland China.

答案:我们来自中国大陆。

27.It's easy to say, but difficult to do.

答案:说起来容易,但做起来难。

28.I am writing this letter to complain about the service in your hotel.

答案:我写这封信的目的是要投诉你们旅馆的服务。

29.Many changes are taking place in the United States.

答案:在美国正发生着许多变化。

30.My classmate is much cleverer than I.

答案:我的同学比我聪明多了。

31.The doctor told me to have more water.

答案:医生让我多喝些水。

相关文章推荐
文章评论
用户头像

用户姓名

推荐信息

information_second_img 湖北专升本网推广信息

内容查找

没有你要搜索的信息,试试专升本搜索